Masina combinata de cusut si brodat Brother Innov-Is 955

Daca v-ati dedicat intreaga viata modei si croitoriei, atunci stiti cu siguranta cat de important este sa aveti o masina de cusur si brodat de calitate in atelierul dvs. Tehnologia moderna nu a uitat nici acest sector de activitate, asa ca masinile combinate de cusut si brodat au fost imbunatatite si adaptate nevoile din prezent. Modelul Brother Innov-Is 955 este un exemplu bun de masina combinata de cusut si brodat pentru croitorii profesionisti, cu o forma compacta si un design placut. Masina este computerizata, se poate conecta la un calculator via port USB incorporat, se lucreaza usor cu ea gratie cutiei de accesorii care este incorporata in zona de lucru. Cat timp nu o folositi masina de cusut si brodat computerizata poate fi acoperita cu o husa facuta special pentru acest model.

Cu Brother Innov-Is 955 brodarea se face rapid, viteza de brodare este de 400 impunsaturi pe minut, exista deja 170 de modele prestabilite pentru a usura munca si a eficientiza procesul de brodare. In plus, sunt incluse si sase fonturi cu monograma, forme geometrice pentru chenare si ecusoane si 12 stiluri de cusatura rame si broduri. Atunci cand firul se rupe masina de cusut si brodat Brother Innov-Is 955 va atentioneaza cu ajutorul unui senzor special, bobina se instaleaza imediat printr-un sistem modern, ecranul de control avand touch screen si LCD.

Modelul poate fi scalat si rotit, ata se introduce automat in ac, fara interventia croitorului, iar ata e taiata automat. Cealalta componenta a acestei masini, partea de coasere, include 300 de operatiuni diferite, 129 de tipuri de cusaturi reglabile, trei fonturi pentru monograme, butoniere automate, taietor de fir automat, cusatura de intarire automata si cusaturi personalizate. Exista si posibilitatea coaserii cu ac dublu, ata se introduce automat in ac, viteza de coasere fiind controlata electronic. Cu aceasta masina in atelierul dvs. veti coase si veti broda mai rapid, va veti eficientiza munca si veti avea timp si pentru putina relaxare.