Cum sa cumperi un parfum cadou?

Parfumul reprezinta un produs foarte personal, iar alegerea acestuia ar trebui sa apartina celui care il foloseste. O data ce cunosti preferintele persoanei careia vrei sa i-l daruiesti, un astfel de cadou este usor de gasit si intotdeauna apreciat.

Pentru a face alegerea corecta, incearca sa urmezi acesti pasi:

1)Afla ce aroma foloseste. Intreab-o in timpul unei conversatii amicale sau fa o mica cercetare de unul singur. Daca vorbim despre o femeie apropiata, atunci este imposibil sa nu cunosti florile pe care le adora sau fructele pe care le consuma cu placere, pentru a-si oferi mici momente de rasfat. Nimeni nu spune ca este obligatoriu sa iti doresti sa mirosi ca fructul pe care il consumi, insa o persoana care iubeste pepenele, cu siguranta este impresionata de un parfum care ii invoca mirosul.

2)Alege o sticluta care sa contina acea aroma. Alegerea ta nu trebuie sa se limiteze doar la parfum, poti include si lotiunile de corp, uleiurile de baie sau sapunuri. La fel, acelasi lucru este valabil tot pentru femei, ele fiind impresionate de geluri de dus, lotiuni de corp, precum si crème abrazive. Daca vorbim despre un barbat, atunci singurele artificii de care ar putea sa fie interesat sunt aftershave-urile si deodorantele.

3)Achizitioneaza parfumul dintr-un magazin offline sau online, in functie de oferta pe care o gasesti mai potrivita pentru bugetul ta.

4)Intereseaza-te in legatura cu politica de schimb, mai ales daca ai cumparat o marca de care nu esti sigur ca ii va placea destinatarului sau daca nu stii prea multe detalii despre originalitatea respectivelor parfumuri de lux in care investesti multi bani.

5)Impacheteaza cutiuta parfumului sau aranjeaza produsele intr-un cosulet atractiv pentru cadouri. Unele parfumerii ofera si ambalaj inclus, asta pentru ca respectivul parfum sa fie cu adevarat o surpriza.

Daca te afli in relatii apropiate (sot, prieten) cu persoana careia ii este destinat cadoul si nu stii ce aroma prefera, alege ceva ce iti place tie. Asigura-te doar ca poate fi schimbat in cazul in care nu iti impartaseste entuziasmul. Cu toate acestea, daca tu iubesti cardamonul sau ghimbirul, nu te avanta sa cumperi un parfum condimentat, caci s-ar putea sa nu fiti pe aceeasi lungime de unda. Mizeaza pe clasice: florale, fructate, lemnoase, poate chiar orientale.

Pretul parfumului variaza foarte mult. Poti plati mai putin de 30 RON pe o sticluta dintr-un supermarket, sau mai mult de 300 RON pentru o marca renumita.