Constantenii beneficiaza de cel mai bun transport catre Otopeni

Daca esti un locuitor al Constantei, esti unul dintre norocosii romani care poate sa ajunga intr-un timp foarte scurt pe aeroportul national Henry Coanda din Otopeni. Acest lucru este datorat atat numarului de locuitori ai orasului Constanta, care este unul mare, dar si cererii din ce in ce mai puternica pentru un transport de calitate.

O multime de constanteni lucreaza in strainatate, asadar, trebuie sa fie o linie directa care sa ii poata transporta de acasa catre aeropot sau de la aeroport catre casa. De asemenea, exista si foarte multi romani de afara care prefera o vacanta pe litoralul Marii Megre, asadar, vara trebuie sa gaseasca cele mai bune solutii de transport Constanta Otopeni si inapoi.

Care sunt cele mai bune variante de transport din Constanta pana la Otopeni?

Evident, cea mai la indemana varianta de transport este propria masina. Aceasta te duce rapid la destinatie, cu un cost relativ redus. Ceea ce este neplacut insa, este locul unde o vei parca atunci cand ajungi la aeroport. Parcarea din cadrul aeroportului este destul de costisitoare iar parcarea undeva in afara aeroportului poate sa fie destul de periculoasa. Daca vrei sa te bucuri de confortul propriei masini, cel mai bine este sa rogi pe cineva sa te duca si eventual, sa vina dupa tine.

Daca nu vrei sa deranjezi persoanele dragi cu nevoile pe care le ai, o alta solutie buna ar fi trenul . Acesta insa, poate sa prezinte intarziere, iar avionul nu va astepta niciodata dupa tine. Asadar, daca vrei sa mergi cu trenul este bine sa iti faci rezervare la un tren care ajunge cu cateva ore mai devreme in Bucuresti si mai apoi in Otopeni.

De departe cea mai flexibila varianta de transport Constanta Otopeni este varianta autobuzelor sau varianta microbuzelor. In primul rand, vei descoperi ca este o varianta care iti aduce cele mai mici preturi, datorita volumului mare de curse si a concurentei. Pentru doar cateva zeci de lei poti ajunge cu usurinta la destinatie, intr-un mod foarte confortabil.Transportul cu microbuze sau cu autobuze este rapid, este frecvent si de multe ori te ia de la poarta aeroportului si te lasa foarte aproape de destinatia din Constanta.

Asadar, cea mai buna varianta de transport, daca vrei sa ajungi de la Otopeni la Constanta sau de la Constanta la Otopeni este microbuzul sau autobuzul.