Sarbatori, capra cu multe culori si colindele cu ler

Nu ştiu despre voi, dar pe mine mă cam iau sărbătorile prin surprindere anul acesta.
Tocmai am realizat că am intrat în săptămâna Crăciunului. Parcă ieri ar fi fost Sfântul Nicolae, aşa de repede trece timpul.
Abia acum încep să mă acomodez cu “marea” de colinde de prin toate locurile (cafenele, restaurante, magazine, radio, ş.a.m.d.), că până acum mă simţeam ciudat auzindu-le.
Cu zăpada de afară (pe care nu o curăţă nimeni – mă refer la autorităţi) m-am împrietenit deja. Şi cauciurile de vară ale maşinii mele se înţeleg de minune cu zăpada, chiar dacă mă obligă să circul cu maxim! 40 de km/oră şi-mi aud numai de “bine” de la ceilalţi şoferi. Ce să-i faci, soarta!
Intru şi eu în spiritul sărbătorilor, îmi amintesc cu drag cum mi le-am petrecut anul trecut. Abia aştept să ajung acasă, să mă pună iar maică-mea să-i fac curat lună şi apoi, ca bonus, să împodobesc bradul. Abia aştept să îl conving pe tatăl meu să primească şi anul ăsta colindătorii, dubaşii şi băieţii cu steaua, fiindcă lui nu-i prea plac …Abia aştept să mă sperie capra multicoloră a dubaşilor, că nici la vârsta asta nu am reuşit să mă obişnuiesc cu ea. Dacă-s două capre la număr, cu atât mai grav e pentru mine.
Nu ştiu de ce, dar chiar aştept cu mare drag momentele acestea.
Încă nu am auzit de relansarea lui Ştefan Hruşcă, sau mai bine #ler-ansarea ca pe Twitter. Că doar aşa ne-a obişnuit domnul Hruşcă, ca în fiecare iarnă, a dumnealui carieră muzicală să pară “proaspăt scoasă din cuptor”… Nu-s fană a muzicii lui, dar nici nu mă deranjează. E ca un fel de “must be” an de an.

Pe mine, sărbătorile din iarna aceasta mă întâmpină cu o veste foarte frumoasă , despre care o să vă povestesc în posturile următoare, iar anul ce se apropie, simt că va fi unul superb şi că multe lucruri se vor schimba în bine.
Aşadar, pentru că suntem în prag de sărbători, fiindcă nu-s genul de om care să facă urări (pur şi simplu uit…) şi ca să fiu sigură că măcar vouă v-am zis, eu vă doresc de pe acum, SĂRBĂTORI FERICITE alături de cei dragi şi să aveţi parte numai de sănătate, bucurii şi bani în anul ce urmează!