De ce suntem de acord cu achizitia cosmeticelor online?

Realitatea ne demonstreaza ca cea mai mare parte din populatie face cumparaturi online, insa exista o predominanta a acestei tendinte. Oamenii prefera sa cumpere electronice si electrocasnice sau diverse produse pentru uzul cotidian. Dar ce se intampla cu celelalte nise?

Desi industria cosmeticelor este in crestere si se dezvolta de la o etapa la alta, doamnele si domnisoarele prefera sa se informeze online, dar sa cumpere direct din magazinele fizice. Teama ca un anumit produs nu ar corespunde cu asteptarile sau ca nu are aceasi calitate sau aspect ca in imaginile de pe internet acapareaza intentia femeilor de a-si achizitiona cosmetice.

Cu toate acestea cumparaturle online sunt mult mai avantajoase, iar asta ne-o poate demonstra chiar autoritatea pe care a capatat-o compania Avon. Milioane de femei isi cumpara farduri sau alte produse cosmetice prin intermediul brosurilor de acest gen, insa sunt mult mai reticente in ceea ce priveste achizitia online, desi diferentele nu sunt deloc atat de mari.

Prin urmare, iata cum poti sa cumperi online orice produs cosmetic te intereseaza, dar si de ce ar trebui sa faci asta mai des.

1. Selectia

In cazul in care vrei sa incerci un produs nou, este de la sine inteles de ce privesti asta cu reticenta. Probabil ca vrei sa pui anumite intrebari retailerului sau ca vrei sa testezi produsul pe propria piele. In schimb, poti selecta produsele pe care le-ai mai incercat si sa le cumperi din nou online. De asemenea, poti sa comanzi inainte de achizitia completa un tester sau o monstra, ca sa te convingi de calitatea cosmeticelor pe care ti le doresti.

Acest lucru este practicat de ceva vreme de cei care comanda prin intermediul unui catalog Avon actualizat lunar si a inceput sa fie pus in practica si de alte firme ce activeaza in mediul virtual.

2. Informeaza-te

Poti sa te documentezi, facand o scurta investigatie pe motoarele de cautare si sa vezi ce opinii impartasesc oamenii pe internet, referitoare la compania de la care vrei sa cumperi sau la produsele pe care le comercializeaza. La fel poti sa procedezi si in cazul ingredientelor sau a rezultatelor, pe care le ofera cosmeticele. De asemenea, ia legtura cu un reprezentant si cere sa ti se trimita cateva monstre. Cu siguranta nu va refuza. Ca si in exemplul produselor Avon, poti cere parerea unor cunostinte sau sa te informezi direct la unul dintre reprezentantii companiei.

3. Redu lista

Identifica brandurile principale de la care vrei sa cumperi cosmetice si axeaza-te pe principalii distribuitori din nisa. Beneficiul cel mai important al cumparaturilor online este ca poti sa analizezi preturile si ofertele de la mai multi retaileri, fara a fi nevoita sa faci vizite nenumarate in magazinele din mall.