De ce sa nu renunti la videochat?

Chiar daca acest subiect a devenit destul de comun si nu mai reprezinta o tema tabu, multe tinere sunt incurajate de familie sau de apropiati sa renunte la jobul pe care il practica cu drag si care le asigura un venit substantial. Motivatia consta in faptul ca isi aduc siesi un prejudiciu moral si ca se expun intr-un mod necuviincios. Cu toate acestea, tot mai multe femei aleg sa se angajeze intr-un studio videochat si sa ramana multa vreme in acel loc.

Ceea ce le determina sa ia o decizie de durata trece dincolo de prejudecati si se justifica prin nevoia libertatii de alegere. Aceste femei nu se simt constrense in niciun fel, iar moralitatea este respectata la fel ca in cazul oricarei alte persoane. Fiecare model care lucreaza in domeniul videochatului are propriile valori si isi respecta principiile personale.

Deoarece foarte multe modele sunt deseori intrebate de ce nu renunta la acest job, am reusit sa strangem o serie de pareri ale tinerelor care au apelat la angajari videochat. model online

Prin urmare, Maria ne-a vorbit despre felul in care oamenii percep acest tip de serviciu: „Eu nu vreau sa renunt la a face videochat pentru ca ma vad ca oricare dintre colegele mele. Nu cred ca exista nicio diferenta intre mine si prietenele mele sau cunostintele din facultate care merg la job in fiecare zi. Indiferent daca as lucra la fast food sau in acest domeniu, cred ca este acelasi lucru, evident avantajele fiind mai multe in cazul meu.” Ea ne vorbeste despre faptul ca oamenii percep diferit lucrurile: „Mi s-a intamplat sa ma destainui in fata unei cunostinte. Prima reactie a fost de dezamagire, deoarece credea ca sunt o eleva desavarsita si ma admira pentru ca reusesc sa lucrez si in acelasi timp sa imi termin facultatea cu note bune. I-am spus ca nu se schimba nimic daca fac videochat, insa bineinteles ca m-a privit dispretuitor dupa aceea.”

Ioana ne povesteste ca si ea credea la fel pana sa se apuce de videochat, insa dupa ce s-a angajat in domeniu a inteles ca nu are nicio legatura acest job cu prejudecatile din jur. Exista foarte multi clienti care vor doar sa poarte discutii pe diverse teme, fara conotatii sexuale.

Ceea ce ne spune Lucia ne determina si mai mult sa pledam pentru tot ceea ce inseamna angajari videochat, deoarece a te dezbraca in fata camerelor nu este totul.
„Da, fac asta, insa pot spune ca am respect de sine si ca am propriile valori. Nu cred in stereotipuri si simt ca acest job nu defineste ceea ce sunt. Din contra, este o sursa foarte facila de venit si nimic nu ma conditioneaza sa ma bucur de corpul meu asa cum vreau. Sunt vedete care se dezbraca la televizor si totusi societatea nu le stigmatizeaza. Prin urmare, nu am de ce sa renunt la acest loc de munca si sfatuiesc si alte tinere sa se intereseze de angajari videochat.”

Dupa cum insasi Cristina recunoaste amuzata, nici macar nu trebuie sa te ridici din pat ca sa castigi bani: „Am apelat la o agentie foarte buna de angajari videochat, iar ceea ce ma incanta si ma amuza este ca primesc bani fara ca macar sa ma clintesc de pe canapea sau din pat. Doar discut cu diversi membrii si cunosc oamenii din domenii vaste.”

Prin urmare, un job in industria videochatului reprezinta o alternativa foarte buna pentru tinerele care vor sa castige bani cinstiti, intr-un mediu de lucru placut si facand ceea ce le pasioneaza.