Ofera-i copilului tau posibilitatea sa exploreze noi dimensiuni la Disneyland Paris!

Universul copiilor atinge de cele mai multe ori cote inalte cu ajutorul diverselor animatii, scene si elemente diverse de cromatica, pe care le poate vedea la televizor sau pe internet.

Diversi super-eroi, diverse personaje dragute, animalute sau oameni, acapareaza atentia acestora inca de la varste fragede si de obicei, jucariile sau hainele cu astfel de modele nu lipsesc din preferintele celor mici.

Insa, apar in scena si reclamele sau mesajele care sa-i provoace pe acestia sa vada si sa simta lucruri noi, capabile sa le largeasca campul imaginativ, provocandu-i sa incerce o escapada la Disneyland Paris.

De cele mai multe ori insa, intervine factorul financiar, iar multi parinti stiu ca nu isi permit acest lux si isi refuza proprii copii, lucru care ar putea starni ceva reactii negative din partea acestora, lacrimi sau smiorcaiala.

Insa, in acest inceput de an ofertele curg gramada si trebuie sa stii, ca indiferent daca esti dintr-o clasa sociala mijlocie sau mica, agentiile de citybreak vin si iti spun : viziteaza Disneyland in Paris la preturi de neuitat!

Va stau la dispozitie diverse oferte la Disneyland Paris incepand cu 215 euro, pret ce include o cazare de 3 nopti, mic dejun, si acces la cele 2 parcuri Disneyland Paris atat pentru adulti cat si pentru copii si in plus un mijloc de transport care sa va transfere de la hotel la parc o data la 30 minute.

Cazarea se face la unul din hotelele ce au in cromatica Disneyland-ului, iar pentru a nu rata o astfel de oferta trebuie sa faceti fara doar si poate rezervare din timp!

Puteti opta si pentru oferta de 275 euro, care va pune la dispozitie o cazare 3 nopti la hotelul Elysee Val D Europe, un hotel cu o arhitectura si o istorie aparte, care dispune de gradini amenajate special si o cromatica deosebita.

In plus, aveti posibilitatea sa ajungeti cu usurinta la Disneyland, hotelul fiind amplasat la doar 2 km distanta de cele doua mari parcuri de distractie, iar accesul la centrul orasului se face cu un mijloc de transport in doar 35 minute.

Trebuie sa oferi o astfel de experienta copilului tau care cu siguranta il va bucura, mai ales cand va vedea provocarile ce stau in fata ochilor in acest parc, personajele placut deghizate sau cadrele parca scoase din film.

De multe ori ca sa avem parte de momente unice trebuie sa facem sacrificii, iar copilul tau fara indoiala le merita pe toate!