Puterea antioxidantilor

Aceste puteri destul de mici sunt laudate pentru ca ne tine tinerii atat in interiorul cat si in afara – dar de ce?
Sa  cumpar o punga de afine, deoarece sunt bogate in antioxidanti sau investesc intr-o crema de fata bogata in antioxidanti, dar stii de fapt de ce avem nevoie de antioxidanti? Care sunt ei, unde si de ce avem nevoie de ei atat de mult?

Antioxidantii sunt substante chimice naturale, pline de vitamine vitale, care va ajuta sa va restabiliti sanatatea in interior si impotriva radicalilor liberi care distrug structura ADN-ului, ceea ce duce la imbatranirea prematura, cancerele, bolile cardiace, Alzheimer si Parkinsons.

Deja gasite in organism, antioxidantii intaresc rezistenta noastra impotriva moleculelor radicalilor liberi excesivi pe care le intalnim zilnic. Suntem sfatuiti sa absorbim cat mai multi antioxidanti posibil prin alegerea stilului nostru de viata pe plan intern si extern. Deci, cum o faci? Iata primele 2 sfaturi despre cum sa obtineti mai multi antioxidanti in viata voastra.

Dulce ca ciocolata

Cacao este plin de flavonoide, cunoscute si ca compusi antioxidanti care ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi. Prin digerarea flavonoidelor va cresteti fluxul de sange, protejandu-va de deteriorarea celulelor si scazand declinul memoriei.

Matcha magic

De asemenea, puteti consuma antioxidantii si ceaiul matcha are 137 ori mai mari decat catechinele comparativ cu oricare alt ceai verde standard, potrivit unui studiu.