Alimente proaspete si multa apa

In acest articol o sa continuam lista de metode prin care puteti sa eliminati zaharul din alimentati dumneavoastra pentru a va bucura de o viata sanatoasa.

FRESH SI REAL

Cea mai buna mancare pe care o puteti consuma cu cea mai mica cantitate de zahar este data alimentele reale si intregi, care sunt proaspete si au o durata scurta de conservare. Orice puteti stoca in dulap sau frigider pentru mai mult de cateva zile este probabil pastrat cu zahar si o multime de alti derivati din el. Fiti safe, deoarece aceasta este una dintre cele mai importante modalitati de a va asigura ca oferiti corpului dumneavoastra o hrana buna, sanatoasa, cu continut scazut de zahar.

BEA APA

Este obisnuit sa gresesti pofta dulce si foamea pentru sete. Asigurati-va ca beti 8 pahare de apa pe zi deoarece acestea o sa va menita hidratat si o sa va reduca pofta de mancare.
Pentru a va ajuta organismul sa absoarba apa pe care o beti, aveti nevoie de un echilibru mineral bun, faceti acest lucru consumand mai multe fructe si legume, in special alimente bogate in potasiu.