Antreprenorii si starea emotionala

Cand vine vorba de afaceri si viata profesionala, starea pe calea succesului si a cresterii este atat de importanta. Cu toate acestea, atat de multi dintre noi pot cadea cu usurinta de pe sine, devin distrati si se concentreaza asupra sarcinilor de zi cu zi, mai degraba decat sa fie strategici in planificare si implementare.

Antrenorul Claire Nicole crede ca verificarea regulata a obiectivelor dvs. este atat de importanta, mai ales daca sunteti un antreprenor solo pasionat si cu inalta calificare, care stie ce poate face – dar poate ca este intr-o faza limita.

„Intreprinzatorii de sex feminin vin adesea la mine de cand sunt in afaceri de cativa ani, iar afacerea lor a fost placuta”, spune Claire. „Si, din pacate, este absolut normal daca nu exista o strategie in vigoare, care este fundamentala pentru succes si cresterea de la an la an.

„In timp ce lipsa planificarii si a strategiei nu indica sfarsitul unei linii de salvare a afacerilor, pentru majoritatea oamenilor este adesea apelul de trezire care este necesar pentru a-si relua afacerea”.