Idei pentru un ambient cald

Alegeti un scaun confortabil

Aceasta este una dintre recomandarile mele preferate celor care doresc sa surprinda caldura confortabila: investiti intr-un scaun frumos pe care doriti sa-l indoiti cu cartea dvs. preferata. Nu numai ca acest lucru va va oferi locul ideal pentru relaxare, dar va ajuta intr-adevar sa lege elementele decorative din camera, precum si adaugarea unei doze sanatoase de personalitate.

Exista cateva tipuri de scaune care vor functiona in aceasta calitate, cum ar fi scaunele cu spatar, si veti dori sa gasiti unul in piele bogata sau intr-o tesatura moale pentru a se potrivi cu celelalte piese de mobilier. Frumusetea acestui plus este ca un scaun de afirmare poate functiona aproape oriunde – fie in mijlocul camerei dvs. de zi, in coltul dormitorului dvs., fie intr-o nisa din hol.

Folositi iluminatul ambiental

Este usor sa va simtiti putin trist, dar va puteti asigura ca locuinta dvs. are intotdeauna o stralucire calda prin adaugarea de optiuni luminoase ambientale. Punerea catova lumanari dragute in jurul casei dvs. este o modalitate sigura de a capta acel aspect confortabil, stabilit si daca alegeti unele cu mirosuri de iarna, cum ar fi scortisoara, pin, tamaie sau patchouli, bonusul de crestere.

Luminile electrice pot functiona, de asemenea, foarte bine. Lampile de pardoseala sunt deosebit de bune la iluminarea colturilor intunecate, in timp ce lampile de masa pot oferi o optiune la indemana pentru lumina moale adiacenta mobilierului – le imperecheaza cu becuri care dau o stralucire blanda pentru a acoperi cu adevarat atmosfera calduroasa.