Culorile hainelor si influentele acestora

Exista mult mai multe de luat in calcul privind „culoarea potrivita pentru tine” decat doar pentru a se potrivi pur si simplu tonului pielii sau culorii parului.

Natasha Edge este un stilist personal, expert in imagine si analist de culoare care intelege impactul purtarii culorilor potrivite nu numai asupra modului in care aratam, ci si asupra modului in care ne simtim si a modului in care altii ne percep.

Ea spune, „Culoarea este un instrument minunat pentru a da aspectului un impuls instant, dar vazand ca anumite culori creeaza de fapt un hormon care va sporeste starea de spirit, de exemplu, galbenul aduce sentimente de fericire si de soare, culoarea este mai mult decat atat. De asemenea, asociam in mod natural culorile cu ocazii speciale, asa ca daca ai purta o rochie roz la prima intalnire cu partenerul tau, poti asocia aceasta culoare cu o memorie pozitiva „.

CULOAREA SI SANATATEA MENTALA

Culoarea ne afecteaza intotdeauna psihicul, indiferent daca suntem sau nu constienti de ea. Negrul se poate simti ca o patura de siguranta daca nu va simtiti centrat sau sigur. Natasha ajuta multi clienti sa se indeparteze de la purtarea de culori negre plictisitoare, care pot avea o calitate deprimanta.