Alegeti ceva care va bucura

Rularea este o mare forma de exercitiu, dar nu este pentru toata lumea; in timp ce sala de sport poate fi o arena eficienta pentru a lucra , este posibil sa nu fie potrivita pentru fiecare personalitate.

Trecerea la cea mai recenta tendinta sau dupa ce credeti ca ar trebui sa faceti nu este niciodata sustenabila. Doar pentru ca prietenul tau merge la Zumba nu inseamna ca trebuie sa faci si tu acelasi lucru.

N-ati gasit antrenamentul potrivit pentru dvs. poate fi unul din motivele pentru care fitness-ul cade din lista voastra de prioritati. Atunci cand mergem pe treapta de fitness a altcuiva, nu e de mirare ca peste 80% dintre oameni isi scot regimul de fitness in prima luna! Daca va temeti antrenamentele, veti face orice pentru a le elimina in lista de sarcini. Incepeti sa va ganditi la stilul dvs. de viata; ce iti place? Activitati in aer liber? Competitive sport? Dans? Nu va fie frica sa experimentati diferite antrenamente, toate acestea tin cont de obiectivele dvs. de antrenament. Odata ce ati gasit una pentru dvs., modul dvs. de gandire se va ajusta si montarea unui regim in programul dvs. nu va fi atat de provocatoare. O urmarire placuta este o urmarire durabila.