Ce sa mancati daca suntei la cina cu prietenii – Partea a IV-a

8.) Luati-o mai usor cu alcoolul

Un pahar de vin este mult mai bun decat 2 sau 3 pahare de vin. Portiile conteaza, oameni. Tot ce este moderat este in regula, dar cand incepem sa acumulam calorii pentru ca vrem mai mult de una, atunci progresul nostru este impiedicat. De asemenea, as dori sa mentionez ca doar pentru ca toti ceilalti beau nu inseamna ca trebuie neaparat sa beti si voi. Asa cum imi spune intotdeauna antrenorul meu, esti o fata mare. Iti poti lua propriile decizii de adult!

9.) Nu rationalizati pentru a face scuze

Am adaugat acest sfat pentru ca daca sunteti asemanator cu mine, incercati intotdeauna sa va scuzati pentru comportamentele voastre. „O, bine, sunt sarbatorile, asa ca este bine.” „Ei bine, este noaptea doamnelor.” „Am lucrat in fiecare zi saptamana asta, asa ca este bine daca mananc asta.” Sincer, a face scuze este sigur o modalitate de a va destabiliza obiectivele. Fiecare zi conteaza atunci cand vine vorba de o alimentatie sanatoasa si de gestionare a pierderilor in greutate. Mancati cu moderatie, dar nu plecati complet din pista, doar pentru ca credeti ca „meritati” aceasta masa. Acest tip de gandire nu este sanatos.

10.) Amintiti-va ca mancarea este menita sa fie savurata !!

Da, sunt o piulita de sanatate, dar sunt si om. Cred cu adevarat ca mancarea unei mese cu prietenii este menita sa fie placuta. Acestea fiind spuse, nu comandati o salata daca urati salata. Nu va fie frica sa consumati paharul de vin. Daca nu ati avut cartofi prajiti de multe luni si va plac cartofii prajiti, atunci comandati cartofi prajiti! Este important sa ne amintim ca viata inseamna echilibru. Nu exista alimente „bune” sau „rele”. Este vorba pur si simplu de echilibru si moderatie.

alitate de a vă destabiliza obiectivele. Fiecare zi contează atunci când vine vorba de o alimentație sănătoasă și de gestionare a pierderilor în greutate. Mâncați cu moderație, dar nu plecați complet din pista, doar pentru că credeți că „meritați” această masă. Acest tip de gândire nu este sănătos.

10.) Amintiți-vă că mâncarea este menită să fie savurată !!

Da, sunt o piuliță de sănătate, dar sunt și om. Cred cu adevărat că mâncarea unei mese cu prietenii este menită să fie plăcută. Acestea fiind spuse, nu comandați o salată dacă urâți salata. Nu vă fie frică să consumați paharul de vin. Dacă nu ați avut cartofi prăjiți de multe luni și vă plac cartofii prăjiți, atunci comandați cartofi prăjiți! Este important să ne amintim că viața înseamnă echilibru. Nu există alimente „bune” sau „rele”. Este vorba pur și simplu de echilibru și moderație.