10 semne ca aveti nevoie de consiliere in relatii – 1/10 Infidelitatea

Toate cuplurile au momente dificile. De unde stii daca relatia ta a ajuns pana la punctul in care ai nevoie de consiliere? Ei bine, majoritatea cuplurilor ar putea folosi ceva ajutor. Cu toate acestea, unele cupluri au nevoie de mai mult ajutor decat altele.

Iata 10 semne ca ar trebui sa iei in considerare serios angajarea unui consilier in relatie.

  1. Infidelitate

Atunci cand tu sau partenerul tau ajungeti sa inselati, asta va pune un efort mare relatiei tale. Poate provoca probleme de incredere si poate dura mult timp ca cel tradat sa treaca peste ceea ce s-a intamplat.

Un consilier in relatii poate ajuta partea tradata sa se vindece si sa transforme orice sentiment negativ in ceva mai constructiv.

Exista o serie de motive pentru care oamenii ar putea ajunge sa aiba o aventura. Se pot simti neapreciati, neimpliniti sexual sau pur si simplu au o busola morala rupta printre mai multe alte cauze posibile.

Un consilier in relatie te poate ajuta sa stabilesti de ce cineva ar fi putut insela. Intelegerea si abordarea cauzei poate preveni infidelitatea in viitor. Chiar daca tu sau partenerul tau v-ati gandit doar la infidelitate, este inca un semn al unei probleme.

Exista o mare diferenta intre a avea fantezii si a gandi de fapt sa insele. Daca stii ca ai trecut de o linie, este bine sa obtii ajutor pentru a opri ceva inainte de a se intampla.

Infidelitatea nu trebuie sa insemne ca trebuie sa fii fizic cu o alta persoana. Apelarea la o alta persoana pentru sprijinul emotional pe care ar trebui sa-l obtineti de la partener este o alta modalitate de a insela care trebuie abordata.