Petrecerea timpului cu persoane toxice si pentru lucruri inutile – Partea I

Ai un singur prieten care te trage mereu in loc sa te incurajeze? Sau acel coleg de munca toxic care te innebuneste de fiecare data cand lucrezi la un proiect reciproc? Ei bine, este probabil momentul sa va reganditi modul in care ii lasati sa va influenteze viata.

„Nu te indeparta de oamenii negativi – fugiti!” – Mark Twain

Oamenii din jurul nostru au un impact direct asupra fericirii noastre. Si viata este prea scurta pentru a fi petrecuta cu oameni care ne afecteaza viata negativ sau ne tin departe de succes. De fapt, s-a dovedit ca chiar sederea in apropierea persoanelor toxice din birou ne poate afecta succesul si fericirea. Deci, este probabil momentul sa alegem oameni cu care interactionam.

Uneori, cand ma simteam trist sau furios, nu intelegeam motivul pentru care ma simteam pentru ca nu s-a intamplat nimic anume. Dar acum, cand ma uit in urma, imi dau seama ca as trage mult cu oameni care m-au tarat in ​​mod constient sau inconstient.

Cand am luat cunostinta de impactul lor, am inceput incet sa dau drumul oamenilor care nu m-au sustinut sau nu m-au acceptat asa cum eram. In schimb, am inceput sa petrec mai mult timp cu familia si prietenii mei care m-au apreciat si m-au ridicat. Stiu ca daca vreau sa fiu fericit permanent, acesta este calea de urmat.