Asteptand ceva care sa se intample

De ce nu pot fi fericit? Pur si simplu pentru ca obisnuiam intotdeauna sa gasesc scuze pentru a nu face ceea ce voiam de fapt sa fac – sa incep calatoriile si sa descopar culturi noi. Studiile mele, diferite evenimente, familia si prietenii mei au servit intotdeauna ca scuza pentru a nu calatori. Lista mea de motive a fost nenumarata.

Abia cand am primit probleme grave de sanatate m-am confruntat cu cea mai mare frica a mea – schimbarea.

Am inteles ca viata este prea scurta ca sa stau si sa astept sa se intample ceva. Stiu ca este un lucru cliseu de spus, dar intr-adevar este asa.

Este firesc sa va fie frica de schimbare. Dar de cele mai multe ori schimbarea este infricosatoare doar in mintea noastra. De fapt, schimbarea este inevitabila, dar o putem influenta cu alegerile si deciziile noastre de zi cu zi.
„Tu esti soferul propriului destin.”

Am aceasta fraza scrisa pe peretele dormitorului meu pentru a-mi aminti ca sunt capabil sa fac tot ce vreau si ca viata este prea scurta pentru a astepta cineva sau ceva ce se intampla.

Viata mea a inceput sa se schimbe abia cand m-am confruntat cu frica mea si mi-am schimbat atitudinea. Inainte, am invinovatit viata ca am fost neinteresant si ca am fost intotdeauna alb-negru. Dar a fost doar alegerea mea sa o vad asa. Asadar, cand am ales sa-mi pictez viata in diferite culori, a inceput sa se schimbe si sa infloreasca.

Sfat rapid # 4
Data viitoare cand vrei sa faci ceva, doar fa-o. Asteptarea sa se intample ceva poate fi pentru totdeauna si poate duce la pierderea vietii. Luati 10 minute in fiecare saptamana pentru a va gandi printr-un lucru pe care doriti sa il faceti in acea saptamana si sa faceti idei despre cum puteti face acest lucru.

Veti vedea ca de fapt este foarte usor sa duceti lucrurile la bun sfarsit. Trebuie doar sa incepeti.